Annons

Annons

Vinn en årsförbrukning av Wettexdukar!

wettex_140123_8_2

Det blir allt vanligare med disktrasor i pigga färger och mönster som pryder sin plats i köket. Wettex senaste limited edition-serie är designad av studententen Johanna Samulesson.

Gillar du att städa?

Annons

– Jag har jobbat som hotellstäderska och jag tycker om att ha det fint omkring mig. För mig funkar städning som en slags meditation, jag kopplar av och är fokuserad i nuet. Så man kan säga att jag både gillar städning som syssla men självklart även resultatet, när det är rent och fint.

Gilla Året Runt på Facebook

Hur tänkte du när du designade mönstret?

–  Stjärnorna på duken är en hyllning till de som städar, för de är verkligen vardagshjältar. När det är rent och fint glömmer man så lätt att det är någon som har städat. Sen ville jag också att mitt mönster skulle sprida stjärnglans över vardagssysslorna. För att helt enkelt göra vardagen lite roligare.

Hur ser vårens mönstertrender ut?

–  Jag gillar mixar av mycket färger och mönster och tror att vi kommer att få ser mer av det i vår, speciellt geometriska mönster som för tankarna till marockanskt kakel och kalejdoskop.

Johanna Samuelsson.jpgNamn: Johanna Samuelsson
Ålder: 32 år
Bor: Borås, men även Örebro där min pojkvän bor. Uppväxt i Östersund.
Gör: Studerar textildesign på Textilhögskolan i Borås
De närmsta åren gör jag: Min ambition är att fortsätta med det jag gillar, att utveckla textil och mönster! På vilket sätt får framtiden utvisa när jag är klar med mina studier.

 

 


1 kommentar


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…