Annons

Annons

Vinn sommarens bästa bokpaket!

Vinn sommarens ultimata bokpaket - perfekt till semestern (eller som tröst i höst!)

 

9789150715729

13064291_O_2

9789150715736

Var med och tävla om sommarens bästa bokpaket. Vi tävlar ut fem paket innehållande tre av årets bästa böcker:

• Den hyllade thrillern Good Girl av Mary Kubica. Historien kommer också att filmatiseras. Mia är dottern till en framgångsrik och inflytelserik domare i Chicago. En kväll efter jobbet går Mia till en bar för att träffa sin pojkvän, men när han inte dyker upp bestämmer hon sig för att följa med en okänd man hem. Till en början verkar Colin Thatcher vara det perfekta engångsligget med sitt inställsamma sätt och fördelaktiga utseende. Men, att följa med Colin hem visar sig vara det värsta misstaget Mia någonsin gjort.
9789150715729

Annons

Född på en söndag av PeKå Englund, årets bästa svenska debutant. Boken handlar om Tintins äventyr, gamla bygg­jobbare, fotbollslaget Stoke City och sopranen Maria Callas är den sköra tråd som håller ihop tillvaron för Jalle Engman som ung. Som vuxen blir han en framgångsrik varumärkeskonsult. En dag får han en udda kund med en lika udda frontfigur: Kungliga Operan och den unga sång­fågeln Hanna Kjöle. Jarl Engmans uppdrag blir att bygga den unga stjärnans självförtroende och varumärke – en till synes ofarlig uppgift. Snart finner Jarl dock att jobb och privatliv flyter samman.

13064291_O_2

• Från och med du av bästsäljaren Mhairi McFarlane handlar om Anna Alessis. Trots att hennes dejter ofta visar sig vara knäppskallar kunde hon inte vara lyckligare. Hon är 30+, har ett jobb hon älskar, och livet är bättre än hon vågat hoppas på. Men så har det inte alltid varit, och hon skulle helst glömma de jobbiga skolåren som hackkyckling. Så när James Fraser – killen som låg bakom Annas sista förödmjukelse i skolan – dyker upp i hennes liv igen vänds allt upp och ner. Men James verkar annorlunda nu. Han är artig. Mogen. Till och med rolig. Människor kan väl förändras? Så varför känner Anna att hon är en idiot som litar på honom?

Fairlane

Allt du behöver göra för att ha chans att vinna är att svara på frågan nedan och kort motivera varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till 9 juli 2015.

 

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…