Annons

Annons

Yoghurtkräm med kokos

Smarrig dessert med yoghurtkräm och knäckig pistaschmandel – missa inte den!

Yoghurtkräm 
med kokos
4 personer
21/2 dl grekisk yoghurt
100 g färskost
1/2 dl kokosflingor
1/2 dl strösocker
1 lime, rivet skal och pressad saft
1 dl strösocker
1 msk vatten
8 msk hackad pistaschmandel
2 msk kokosflingor
1 lime, rivet skal

Annons

1. Blanda yoghurt, färskost, kokos, socker, limesaft och limeskal, och fördela i 4 glas eller små skålar.
2. Bryn socker och vatten i en stekpanna. Häll ut på på en plåt med bakplåtspapper. Strö över pistaschmandel, kokos och limeskal. Låt stelna. Bryt i bitar och stick ner i desserten.

Gilla Året Runt på Facebook

Recept: Janet Gustavsson
Foto: Erik Karlsson

Prova också:

Vaniljmarinerad frukt med gräddyoghurt

Nutella- och kokospannacotta

 

 

 


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…