Annons

Annons

Yvonne Rydings bästa hälsotips

YR_Genrell_Modellbild_YR_2

Avsätt tid för dig själv, motionera och sov mycket. Det är bara några av skönhetsdrottningen Yvonne Rydings knep för att hålla sig vacker.

1. Egen tid. Avsätt tid för dig själv. Läs en bok, gå en promenad, gå på spa, häng med bästa kompisen – men gör det för att du vill.

Annons

2. Sov mer. Inte bara för att hämta kraft rent fysiskt utan också för att ge kroppen en chans att återhämta sig från allt det goda man äter och dricker. Om man inte unnar sig den extra sovtiden så hinner inte kroppen rensa ut det som vi stoppar i oss.

3. Rör på dig! Man behöver inte löpträna eller gå på gym, men du kan ta en promenad, simma eller spela badminton till exempel. Alla slaggprodukter i kroppen behöver komma ut och motionen hjälper till med det.

4. Plocka bär. Gå ut i skogen och plocka blåbär, hallon, hjortron och vinbär och frys in och ha hela året. På så vis kan du ta fram dina egna bär och lägga på frukostyoghurten eller i smoothien. Du får frysen full med goda antioxiadanter – och du rör på dig samtidigt!

5. Solkysst hud. För att få behålla den fina solkyssta färgen i ansiktet så peela dig ett par gånger i veckan för att få bort döda hudceller. Använd ansiktsvatten och kräm med mycket fukt och fett, det ger huden mer spänst och solbrännan håller längre.

6. Flaska framför box. God mat och gott vin är härligt men kvinnor förbränner alkohol långsammare än män och det påverkar därmed oss mer. Om man väljer att dricka ur flaska så har man bättre koll på hur mycket man dricker än om man dricker ur bag-in-box. Så välj flaska!

 Av Jessika Devert  Foto: Bingo Rimér 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…